Pheromone Massage Candle - Spicy

249:-
Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Produktegenskaper:
Volym: 100 ml
Klicka här för information om produktegenskaperna
Massageljus från Obsessive med ljuvlig doft som stimulerar sinnena under en het massage. Berikad med feromoner för en sensuellare upplevelse. Doftljuset är av kosmetiskt vax som smälter till en aromatisk massageolja när den hettas upp. Doftljuset har en spännande orientalisk, blommig doft.

Tänd ljuset och släck flamman efter ca 20 minuter och vänta tills oljan når en säker och behaglig varm temperatur innan den hälls på kroppen.

Vad är feromoner?
Feromoner är doftämnen som naturligt utsöndras genom huden hos både djur och människor. Ämnena består av ombildat könshormon och fungerar sexuellt stimulerande på det motsatta könet. Ämnena är luktlösa och uppfattas inte av hjärnans luktcenter. Ämnena ger däremot en ökad aktivitet i andra delar av hjärnan (hypotalamus).

Vad säger forskningen?
Forskarna har länge varit överens om att feromoner spelar en avgörande roll för djurs sexualitet och parningsbeteende. Till för bara några år sedan ansåg forskarna dock att feromoner inte har någon avgörande betydelse för människans sexualitet och val av partner. Modern forskning har gjort att expertisen tvingats göra en helomvändning. Idag är den stora frågan inte om vi påverkas av feromoner eller inte. Frågan är istället hur mycket vi påverkas och om det kanske är helt avgörande för vilka personer som vi uppfattar som attraktiva.

Volym: 100 ml

Dela på Facebook Twittra om produkten Dela på MySpace Blogga om produkten
Kundernas betyg:
Det finns inga kundbetyg.

Betygsätt produkten här!
Vill du veta mer?
Ställ en fråga om produkten

Du befinner dig här:
Varukorg
Ändra Kassan
Till Pheromone Massage Candle - Spicy rekommenderar vi: