Scented Pheromone Massage Oil - Spicy

349:-
Köp
Slut Lagervara. Tillfälligt slut
Produktegenskaper:
Volym: 100 ml
Klicka här för information om produktegenskaperna
Massageolja med ljuvlig doft från Obsessive som berikats med feromoner som kommer att stärka din dragningskraft och förtrolla din älskare. Massageoljan är avsedd för honom att massera hennes kropp och den har en orientalisk, blommig doft. Elegant rosa flaska med en praktisk pump för enkel dosering.

Vad är feromoner?
Feromoner är doftämnen som naturligt utsöndras genom huden hos både djur och människor. Ämnena består av ombildat könshormon och fungerar sexuellt stimulerande på det motsatta könet. Ämnena är luktlösa och uppfattas inte av hjärnans luktcenter. Ämnena ger däremot en ökad aktivitet i andra delar av hjärnan (hypotalamus).

Vad säger forskningen?
Forskarna har länge varit överens om att feromoner spelar en avgörande roll för djurs sexualitet och parningsbeteende. Till för bara några år sedan ansåg forskarna dock att feromoner inte har någon avgörande betydelse för människans sexualitet och val av partner. Modern forskning har gjort att expertisen tvingats göra en helomvändning. Idag är den stora frågan inte om vi påverkas av feromoner eller inte. Frågan är istället hur mycket vi påverkas och om det kanske är helt avgörande för vilka personer som vi uppfattar som attraktiva.

Volym: 100 ml

Dela på Facebook Twittra om produkten Dela på MySpace Blogga om produkten
Kundernas betyg:
Det finns inga kundbetyg.

Betygsätt produkten här!
Vill du veta mer?
Ställ en fråga om produkten

Du befinner dig här:
Varukorg
Ändra Kassan
Till Scented Pheromone Massage Oil - Spicy rekommenderar vi:
Alluria chemise Sexigt svart nattlinne med…
349:-
Visa mer info om Alluria chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar