Varukorg
Ändra Kassan

Kroppsstrumpor

Visa antal:

Sortera efter:
Storlek:
Färg:
Penthouse Body Search - Röd
149:-
Visa mer info om Penthouse Body Search - Röd Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Penthouse Body Search - Vit
149:-
Visa mer info om Penthouse Body Search - Vit Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar

Om kroppsstrumpor

Kroppsstrumpan påminner väldigt mycket om den klassiska strumpbyxan, med den enda skillnaden att den även täcker överdelen av kroppen. Det finns en uppsjö av olika modeller som skiljer sig både i design och material. En kroppsstrumpa kan täcka hela kroppen ända ut till handlederna eller vara öppen över stora ytor av kroppen.
Även materialen skiljer sig åt mellan olika kroppsstrumpor. Vissa strumpor är i så tät nylon att man bara kan ana huden under strumpan, medan andra är i så pass grovmaskigt nät att den endast följer konturen på kroppen. En snygg BH och trosa kan fungera som ett jättevackert komplement till en kroppsstrumpa.
Är man orolig för en skavank eller liknande så kan en kroppsstrumpa även tajta till och släta ut de områden som du är mindre nöjd med.

Den grenlösa kroppsstrumpan ses lätt som ett enbart erotiskt plagg, men det finns mer än ett skäl till att välja en öppen gren:
  • Sexigt: Det går ju självklart inte att komma ifrån att den öppna grenen har en sexuell dragningskraft. Kombinera med en sexig stringtrosa för ökad effekt.
  • Praktiskt: Med öppen gren kan man oroa sig mindre för slitage, då kroppsstrumpan blir mer flexibel. Du kommer även att underlätta för dig själv när du går på toaletten
  • Mångsidigt: Det finns nästan lika många varianter av grenlösa kroppsstrumpor som det gör med gren.
Vi har även otroligt vackra kroppsstrumpor med vackra mönster i spets eller strass.