Varukorg
Ändra Kassan

XL-storlekar

Visa antal:

Sortera efter:
Storlek:
Färg:
Höfthållarstrumpa Finns i svart och beige!
89:-
Visa mer info om Höfthållarstrumpa Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Jungirl chemise Sexigt nattlinne med läckert leopardmotiv!
249:-
349:-
Visa mer info om Jungirl chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Merrily chemise Sexigt julinspirerat nattlinne i rött!
399:-
499:-
Visa mer info om Merrily chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Julitta chemise Vitt nattlinne med vackra spetsdetaljer!
199:-
349:-
Visa mer info om Julitta chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Rosa siden överbystkorsett Vacker korsett i finaste siden!
399:-
999:-
Visa mer info om Rosa siden överbystkorsett Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Lårhöga Nätstrumpor Sexiga nätstrumpor!
89:-
Visa mer info om Lårhöga Nätstrumpor Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar

Plus Size

Vi på Amorlina är övertygade om att en kvinnas sexighet inte har en storleksgräns. Alla vackra kurviga tjejer förtjänar endast det finaste, och därför har vi ett brett sortiment av Plus Size-kläder. Smycka dina kurvor i det allra senaste inom sexiga underkläder. Så oavsett om du vill göra dig vacker för någon, något tillfälle eller bara känna dig speciell - har vi ett stort urval av Large och XL-underkläder.

Imponera med en upplyft byst och en oemotståndlig stuss i en utav våra sagolika korsetter. Oroa dig inte för känna dig klämd. Dagens korsetter är anpassade för att både vara bekväma och att lyfta fram de feminina formerna genom att erbjuda god stadga.

Eller varför inte stoltsera med dina kurvor i en av våra kroppstrumpor? Där har vi ett häftigt sortiment från rutigt nät till tät opaque. Välj mellan stängd gren eller en öppen gren. I vår butik hittar du även de finaste trosorna att välja till, som pricken över i.

Vad sägs om att utsmycka din bakdel i ett par vackra hipster- eller stringtrosor? Alla våra trosor finner du i alla tänkbara färger, sensuella material och självklart i större storlekar. Tänk på att välja rätt trosa för rätt tillfälle. Fel trosa till fel byxor kan ge en oönskad troskant som följd. Komplettera med höfthållare och strumpbyxor för en mer utmanande och sexig look.

Vad det gäller BH så kan vi inte understryka nog hur viktigt det är att ha en BH i rätt storlek. Om din klädstorlek har ändrats de senaste åren - då har din BH-storlek garanterat ändrat storlek den med. Komforten du får av en BH som inte klämmer eller trycker är inte att underskatta.