Varukorg
Ändra Kassan

XL-storlekar

Visa antal:

Sortera efter:
Storlek:
Färg:
Plus Size Tangled Hipstertrosa - Turkos Söt trosa i spets!
59:-
159:-
Visa mer info om Plus Size Tangled Hipstertrosa - Turkos Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Plus Size Tangled Hipstertrosa - Mint Söt trosa i spets!
39:-
159:-
Visa mer info om Plus Size Tangled Hipstertrosa - Mint Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Alabastra Stringtrosa Söt stringtrosa i vit spets!
99:-
Visa mer info om Alabastra Stringtrosa Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Intensa Chemise Elegant och stilren chemise!
349:-
Visa mer info om Intensa Chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Alabastra Trosa Hipstertrosa i mjuk vit spets!
129:-
Visa mer info om Alabastra Trosa Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
S807 Stockings Vita stockings med spetskant!
109:-
Visa mer info om S807 Stockings Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Carmelove Chemise Mjuk chemise i varma färger!
319:-
Visa mer info om Carmelove Chemise Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar

Plus Size

Vi på Amorlina är övertygade om att en kvinnas sexighet inte har en storleksgräns. Alla vackra kurviga tjejer förtjänar endast det finaste, och därför har vi ett brett sortiment av Plus Size-kläder. Smycka dina kurvor i det allra senaste inom sexiga underkläder. Så oavsett om du vill göra dig vacker för någon, något tillfälle eller bara känna dig speciell - har vi ett stort urval av Large och XL-underkläder.

Imponera med en upplyft byst och en oemotståndlig stuss i en utav våra sagolika korsetter. Oroa dig inte för känna dig klämd. Dagens korsetter är anpassade för att både vara bekväma och att lyfta fram de feminina formerna genom att erbjuda god stadga.

Eller varför inte stoltsera med dina kurvor i en av våra kroppstrumpor? Där har vi ett häftigt sortiment från rutigt nät till tät opaque. Välj mellan stängd gren eller en öppen gren. I vår butik hittar du även de finaste trosorna att välja till, som pricken över i.

Vad sägs om att utsmycka din bakdel i ett par vackra hipster- eller stringtrosor? Alla våra trosor finner du i alla tänkbara färger, sensuella material och självklart i större storlekar. Tänk på att välja rätt trosa för rätt tillfälle. Fel trosa till fel byxor kan ge en oönskad troskant som följd. Komplettera med höfthållare och strumpbyxor för en mer utmanande och sexig look.

Vad det gäller BH så kan vi inte understryka nog hur viktigt det är att ha en BH i rätt storlek. Om din klädstorlek har ändrats de senaste åren - då har din BH-storlek garanterat ändrat storlek den med. Komforten du får av en BH som inte klämmer eller trycker är inte att underskatta.