Dona Kissable Massage Oil - Strawberry

149:-
Köp
Lagervara: Lev. 1-2 vdagar
Produktegenskaper:
Volym: 125 ml
Klicka här för information om produktegenskaperna
Förvandla din älskade till en härlig dessert med denna massageolja från DONA, berikad med afrodisiaka och feromoner. Massera in den lena oljan i huden och njut av den syndiga smaken av jordgubbssufflé när du kysser bort spänningarna.

Massageoljan är vegansk, glutenfri och helt ofarlig att förtära.

Vad är feromoner?
Feromoner är doftämnen som naturligt utsöndras genom huden hos både djur och människor. Ämnena består av ombildat könshormon och fungerar sexuellt stimulerande på det motsatta könet. Ämnena är luktlösa och uppfattas inte av hjärnans luktcenter. Ämnena ger däremot en ökad aktivitet i andra delar av hjärnan (hypotalamus).

Vad säger forskningen?
Forskarna har länge varit överens om att feromoner spelar en avgörande roll för djurs sexualitet och parningsbeteende. Till för bara några år sedan ansåg forskarna dock att feromoner inte har någon avgörande betydelse för människans sexualitet och val av partner. Modern forskning har gjort att expertisen tvingats göra en helomvändning. Idag är den stora frågan inte om vi påverkas av feromoner eller inte. Frågan är istället hur mycket vi påverkas och om det kanske är helt avgörande för vilka personer som vi uppfattar som attraktiva.

Dela på Facebook Twittra om produkten Dela på MySpace Blogga om produkten
Kundernas betyg:
Det finns inga kundbetyg.

Betygsätt produkten här!
Vill du veta mer?
Ställ en fråga om produkten

Du befinner dig här:
Varukorg
Ändra Kassan
Till Dona Kissable Massage Oil - Strawberry rekommenderar vi: